Brouwerij Van Den Bossche

Ons team

 Ons Team

"Sinds Bruno en ik samen zijn, zag ik de brouwerij gestaag groeien. Naarmate onze beide professionele agenda’s drukker bezet raakten, brachten we steeds minder tijd samen door. Daarom besloten we onze krachten te bundelen. Sindsdien investeer ik mijn werkuren ook in het familiebedrijf. Die beslissing komt zowel ons gezin als het werk ten goede. Met de administratie heb ik het hart van het bedrijf in handen. Hier ligt de sleutel van ons zakelijk succes. Niettemin ben ik er, wanneer nodig, ook achter de schermen. De dag dat er in de bottelarij handen te kort zijn, sta ik klaar!”

12 februari 2017

“Lekkere, artisanale bieren die op een familiale wijze worden gemaakt in een geklasseerde brouwerij. Dat is de succesformule van Brouwerij Van Den Bossche. Een ziel. Het karakter van generaties. Dat hebben de bieren van deze familie voor op elke nieuwe brouwerij. De liefde van de familie voor hun bier vertaalt zich in de verkoop. Wij zien het bier van Van Den Bossche ook graag. Klanten worden zelfs wat familie. Als mensen van ver zwaaien, weet je dat de waardering voor wat je vertegenwoordigt écht is.” (Marc)

“Noem ons gerust de missionarissen van Pater Lieven! Bruno ging als eerste met het bier de baan op. Wij zetten zijn werk nu verder. We hebben het geluk te werken voor een brouwersfamilie die ambachtelijke bieren brouwt. De familie Van den Bossche heeft een lange geschiedenis en levert alleen topproducten af. Wij staan als één man achter hun filosofie. Ons verkoopteam bouwt elke dag aan de bekendheid van de Pater Lieven en Buffalo bieren in de wereld. Met ‘flesjes gevuld met liefde’ bereiken we meer klanten dan ooit tevoren.” (Luc)

12 februari 2017

“Bier van Brouwerij Van Den Bossche is een goed gemaakt, nobel product. Pater Lieven staat voor zeer toegankelijke bieren. De Buffalo bieren hebben elk een heel eigen profiel. Ik doe deze job alleen omdat ik achter de producten sta en het bedrijf dat ze maakt. Het is geen toeval dat de tijd in de brouwerij lijkt stil te staan. Ik voelde me hier nog nooit een nummer in een fabriek. Stress op het werk is me onbekend. We helpen mensen er achter te komen hoeveel ze van onze bieren houden. Het is de meest dankbare job die er is.”

29 september 2017

“Traditie en erfgoed bewaren we zoveel we kunnen, omdat ze de uitstraling van onze brouwerij mee bepalen. Als mensen Brouwerij Van Den Bossche bezoeken, kijken ze altijd hun ogen uit. We zijn er trots op dat we al ons bier nog in koperen ketels brouwen. Alle andere stappen van het productieproces heb ik gaandeweg gemoderniseerd. Op zeker moment werd het dorpszicht van Sint-Lievens-Esse geklasseerd. Op vraag van de gemeente stemden we er mee in de brouwerij te laten beschermen. Aan het zicht op de binnenkoer mag niets meer veranderen. Dat is niet erg. Achteraan is genoeg plaats om uit te breiden!”

5 mei 2020

“Brouwerij Van Den Bossche is een bedrijf op mensenmaat. Ik ben geen baas die vanuit een ivoren toren neerkijkt op zijn personeel. Bijgevolg zijn onze mensen menselijk in hun job. Omdat we ons werk allemaal graag en goed doen, blijft ons verhaal duren. We hoeven de klanten niets wijs te maken. Ze weten dat ons bier met liefde en passie is gemaakt. Daarenboven hebben al onze bieren een ziel: achter elke naam schuilt een verhaal. Je proeft gewoon dat onze traditionele brouwerij de geschiedenis aan haar kant heeft. Daarom noem ik ons bier het allerbeste dat er is.”

11 mei 2020

Geef een reactie