Pater Lieven Geschenkdoos

Een smakelijk geschenk:  1x Pater Lieven blond33cl, 1x Pater Lieven bruin 33cl, 1x Pater Lieven wit 33cl en 1x Pater Lieven tripel 33cl, met bijpassend glas. Te verkrijgen: Omdoos 6x4x33cl.

Pater Lieven Blond is een bleekgeel bier. Het dankt zijn fijne, witte schuim aan mooi parelend koolzuurgas. In de neus vechten mout en bloemen om de aandacht terwijl een lichte bitterheid opduikt. De smaak is lichtzoet en zacht-bitter tegelijk. De droge afdronk hint naar de iets scherpere bitterheid van pompelmoes.

Pater Lieven Bruin kleurt donkerbruin onder een stabiele kraag beige schuim. Aroma’s van nootjesvulling, havermout en rozijntjes verschuilen zich in een waas van cacao. Intense smaken van bittere chocolade en zelfs wat drop laten de afdronk de cirkel sluiten met cacao.

Pater Lieven Wit is een witbier op basis van gerstemout, tarwe en haver. Zijn bleke en troebele uitzicht dankt het aan die twee laatste graansoorten. Koriander en sinaasappelschil bezorgen het bier een aangenaam fruitig en dorstlessend karakter.

Pater Lieven Tripel is een licht-amberkleurig bier. De schuimkraag houdt het midden tussen wit en gebroken wit. Een kruidige bitterheid overheerst de neus, al duiken in de geur ook florale toetsen op. Van lichtzoete mout- en alcoholaccenten evolueert de smaak naar een intense bitterheid. Een lange afdronk laat een blijvend aangename indruk achter.

Scroll to top